Biroul Asociat de Avocați „Legal Service” (BAA Legal Service) din Chisinau / Republica Moldova ce oferă servicii juridice complete, atât clienților în Moldova, cât și celor internaționali. Întreagă experiență a avocațiilor noștri reprezintă cea mai valoroasă resursă, ceea ce determină succesul advocacy.

Experiență
Atitudinea proactivă și receptivă, precum și motivația puternică, sunt perfect reflectate în angajamentul echipei de a obține prin soluțiile juridice oferite satisfacția clienților și excelență în activitate.

Printre clienții noștri se numără companii înființate în Moldova precum și cele care vin din straintate iar gama de clienți variază de la corporații multinaționale la antreprenori individuali.

Activitate
Ne concentrăm pe pe oferirea de servicii de consultanță și asistență juridică la standarde profesionale în domeniile dreptului comercial, inclusiv recuperări de creanțe, dreptului muncii, dreptului civil, dreptului penal, dreptului proprietății intelectuale și de asemenea, asistență și reprezentare în față instanțelor de judecată de orice grad și a oricărei alte autorități publice ale statului Moldovei.